Студенти ІНЕМ гідно представили Університет на Міжнародному конкурсі «Фінансовий лідер майбутнього»

Кафедра обліку та аналізу Львівської політехніки
АССА

Студенти Інституту економіки і менеджменту Національного університету «Львівська політехніка» взяли участь у Міжнародному конкурсі «Фінансовий лідер майбутнього», який проводила АССА (Асоціація присяжних сертифікованих бухгалтерів) для студентів університетів, і показали гарні результати.

У конкурсі брали участь студенти економічних спеціальностей бакалаврських та магістерських програм університетів Центральної та Східної Європи. Конкурс складався з 30-хвилинного онлайнового тесту на 30 питань з управлінського та фінансового обліку.

Основною метою конкурсу була можливість для студентів університетів перевірити свої знання у сфері фінансів. Це був відмінний тест для оцінки знань студентів українських університетів порівняно зі студентами з 17 інших європейських країн.

Особливо треба відзначити Вікторію Тітаренко, Тетяну Удалову та Марію Ковалик, які гідно представили Університет і показали, що знання, отримані у Львівській політехніці, відповідають високим стандартам якості освіти серед університетів Центральної та Східної Європи.