Студенти ІЕПТ Львівської політехніки успішно виступили у Всеукраїнських олімпіадах та конкурсах

ІЕПТ Львівської політехніки
диплом

У 2015–2016 навчальному році студенти Інституту екології, природоохоронної діяльності та туризму імені В. Чорновола Національного університету «Львівська політехніка» взяли активну участь у Всеукраїнських студентських олімпіадах та конкурсах.

Соломія Мандрик (студентка групи ЕО-41) нагороджена дипломом другого ступеня за друге місце у ІІ етапі Всеукраїнської студентської олімпіади з дисципліни «Екологічна безпека», який проходив 6–8 квітня 2016 р. у м. Кременчук (Кременчуцький національний університет ім. М.Остроградського).

Олександр Гулюк (студент групи ЕО-41) нагороджений дипломом третього ступеня за третє місце у ІІ етапі Всеукраїнської студентської олімпіади за напрямом «Екологія, охорона навколишнього середовища та збалансоване природокористування» (25–28 квітня 2016 р., Харківський національний університет міського господарства ім. О.М. Бекетова, м. Харків).

Студентки Ірина Свирида і Світлана Потапчук (група ЕО-31) нагороджені грамотами за активну участь у ІІ етапі Всеукраїнської студентської олімпіади з дисципліни «Загальна екологія» серед профільних ВНЗ (25–27 квітня 2016 р., Одеський державний екологічний університет, м. Одеса).

Ірина Фалач (студентка групи ЕКОм-11) стала переможцем Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт з природничих, технічних і гуманітарних наук у галузі науки «Екологія та екологічна безпека», нагороджена дипломом ІІІ ступеня за роботу «Моніторинг властивостей лісів та лісонасаджень на ДП «Львівське лісове господарство».

Юлія Вінярська (студентка групи ЕКОм-11) стала переможцем Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт з природничих, технічних та гуманітарних наук зі спеціальності «Техногенна безпека», нагороджена дипломом ІІ ступеня за наукову роботу «Аналіз впливу викидів ВТП «Фірма Старт» на стан атмосферного повітря Львівщини».

Яна Левицька (студентка групи ТУ-41) стала переможцем ІІ етапу Всеукраїнської студентської олімпіади з туризмознавства (11–12 травня 2016 р., Чернівецький національний університет ім. Ю. Федьковича, м. Чернівці). Вона нагороджена грамотою за ІІІ місце у номінації «Практичне конкурсне завдання». Студентка Анжеліка Бойко (група ТУ-33) отримала подяку за активну участь у цій же олімпіаді.

Вітаємо наших студентів і бажаємо їм успіхів та нових перемог!

диплом диплом диплом грамота