Вітаємо з перемогою: студенти ІБІД стали призерами Всеукраїнських олімпіад та конкурсу

Катерина Гречин, тижневик «Аудиторія»
Студенти ІБІД

Студенти ІБІД Львівської політехніки стали призерами II етапу Всеукраїнських студентських олімпіад та Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт.

II тур Всеукраїнської студентської олімпіади «Автомобільні дороги і аеродроми» зі спеціальності «Будівництво та цивільна інженерія» відбувся у Полтавському національному технічному університеті ім. Юрія Кондратюка. Від Політехніки у ньому взяли участь магістри першого року навчання кафедри автомобільних доріг та мостів. Володимир Гідей став переможцем олімпіади, Іван Крицький – на 11 місці, Світлана Станчак – на 12-му. Окрім того, Іван Крицький посів друге місце у конкурсі з дисципліни «Технологія будівництва автомобільних доріг», Світлана ж виявилася добрим знавцем дисципліни «Будівельне матеріалознавство» й посіла третє місце. Своїм успіхом студенти завдячують тренеру команди асистенту к.т.н. Юрію Сідуну.

Перемога усміхнулася Світлані Станчак у II турі Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт, який проходив у Харківському національному автомобільно-дорожньому університеті з галузі науки «Автомобільний транспорт». Дівчину нагородили дипломом першого ступеня за перемогу в секції «Постійні пристрої для автомобільного транспорту» (науковий керівник – Юрій Сідун). Володимир Гідей (науковий керівник – професор Христина Соболь) та Василь Фендик (науковий керівник – завідувач кафедри професор Сергій Солодкий) отримали грамоти за участь.

У II турі Всеукраїнської студентської олімпіади «Водопостачання і водовідведення», що відбулася у Харківському національному університеті будівництва та архітектури, друге місце посів студент кафедри гідравліки та сантехніки Роман Петрів (ГТ-41), тренером якого був старший викладач Іван Матлай.

А днями надійшла до інституту ще одна гарна вістка: студентка кафедри опору матеріалів і будівельної механіки Надія Копійка здобула третє місце у II турі Всеукраїнської студентської олімпіади з опору матеріалів, який проходив в Одеській академії будівництва. Готував дівчину до участі в олімпіаді доцент кафедри Богдан Мартинович.

призери II етапу Всеукраїнських студентських олімпіад призери II етапу Всеукраїнських студентських олімпіад