Студенти ІАРД успішно виступили у Національному архітектурному конкурсі Steel Freedom 2021

За матеріалами сайту Steel Freedom
Призери конкурсу

27 листопада в рамках проведення Steel Freedom Architecture Festival відбувся фінал Національного студентського архітектурного конкурсу Steel Freedom 2021, який визначив цьогорічних переможців та найцікавіші проєкти на думку журі, партнерів, глядачів.

У конкурсі взяли участь 135 зареєстрованих команд (абсолютний рекорд за дев’ять років проведення заходу) з 14 закладів вищої освіти України.

За результатами голосування журі визначено переможців, серед яких – чимало представників Інституту архітектури та дизайну Національного університету «Львівська політехніка».

  • В категорії «Створення проєкту культурного центру у м. Київ (Замовник проєкту Perfect Group та Riverside Development)» ІІІ місце посіла команда C-469 у складі: Володимир-Максим Нагірняк, Анастасія Калініченко, Іван Андрейко та куратор Леонід Вознюк з Національного університету «Львівська політехніка».
  • Компанія Крафт Декенсістем Україна подарувала сертифікат на покупки команді B-246 (Світлана Тимцясь, Марина Можаровська, Карина Ларюшкіна, Марк Романюк та куратор Ганна Дорохіна з Київського національного університету будівництва та архітектури, Національного університету «Львівська політехніка»). А також заохочувальні подарунки команді C-150 (Антон Кобзєв, Кирило Старов, Юрій Петрина, Іван П’ятов та куратор Володимир Баб’як з Національного університету «Львівська політехніка»).
  • Грошові винагороди від Стандартпарк Україна отримала команда B-971 (Олександр Гоцик, Артур Глух, Ярослав Дмитренко та куратор Володимир Баб’як з Національного університету «Львівська політехніка»).
  • Постійний партнер конкурсу компанія Trimble подарувала майстер-клас із застосування новітніх технологій в будівництві (Trimble Connect / Rhino / SketchUp) та навчальні курси, які допоможуть студентам на початку їхньої професійної кар’єри, командам:
    • C-617 (Олександр Аврамук, Мар’яна Віхоть, Віталій Цимбалістий, Єлизавета Макінян, Андрій Андронійчук та куратор Андрій Штендера з Національного університету «Львівська політехніка»);
    • B-265 (Василь Олійник, Яна Калашник, Катерина Гончарук, Віталій Дейнека, Андрій Карпушин та куратор Андрій Пелех з Національного університету «Львівська політехніка»);
    • B-246 (Світлана Тимцясь, Марина Можаровська, Карина Ларюшкіна, Марк Романюк та куратор Ганна Дорохіна з Київського національного університету будівництва та архітектури, Національного університету «Львівська політехніка»).
  • Акустик Груп відзначила грошовим сертифікатом команду C-951 (Владислав Борейчук, Юлія Занько, Ольга Бойко, Олександр Гела з Національного університету «Львівська політехніка»).
  • Компанія AVR development запросила три команди студентів відвідати місто Львів та об’єкти компанії з екскурсією від спеціалістів та авторів реалізацій, які поділяться своїми практиками та технологіями, застосованими під час будівництва, зокрема команду C-951 (Владислав Борейчук, Юлія Занько, Ольга Бойко, Олександр Гела з Національного університету «Львівська політехніка»).
  • За результатами онлайн-голосування, в якому взяли учать понад 4300 користувачів, було визначено дві команди в номінації «Приз глядацьких симпатій»:
    • C-617 (Олександр Аврамук, Мар’яна Віхоть, Віталій Цимбалістий, Єлизавета Макінян, Андрій Андронійчук та куратор Андрій Штендера з Національного університету «Львівська політехніка»);
    • В-384 (Роман Опришко, Катрін Беркела, Ігор Гриньків, Іван Єременчук, Олег Галушко та куратор Оксана Моркляник з Національного університету «Львівська політехніка»).

Докладніше про всіх переможців конкурсу – на сайті Steel Freedom.