Студенти і викладачі Технологічного коледжу долучилися до організації дитячого конкурсу «Перлина України 2023»

Технологічний фаховий коледж Львівської політехніки
Фото з конкурсу

Нещодавно у Львові відбувся Всеукраїнський благодійний дитячий конкурс краси «Перлина України 2023», під час якого було зібрано 27000 гривень та передано реабілітаційному центру Unbroken («Незламні»).

Студенти і викладачі Відокремленого структурного підрозділу «Технологічний фаховий коледж Національного університету «Львівська політехніка» на благодійних засадах долучилися до організації конкурсу.

Під керівництвом викладачів Тетяни Шиманської, Оксани Струс, Юлії Будзянівської, Анни Миколаїв та Таміли Мудрої студенти освітньо-професійної програми «Дизайн» створювали неповторні образи для моделей, виконуючи зачіски та макіяж.

Результати своєї роботи студенти і викладачі могли побачити безпосередньо на конкурсі, що проходив на концертній арені клубу Malevich, і за це були відзначені подяками від організаторів конкурсу.

До складу журі конкурсу ввійшла заступниця директора коледжу Ірина Зайшла. Разом з іншими членами журі вона відзначила високий рівень підготовки учасниць, яскравість представлених образів та вмотивованість.

Невеличкий фоторепортаж – на сторінці Технологічного коледжу у соцмережі Фейсбук.