Студенти і викладачі Хмельницького політехнічного коледжу завершують 2019 рік вагомим здобутками у спорті

Хмельницький політехнічний коледж Львівської політехніки
Нікіта Бузінський

2019 рік став успішним у спорті для студентів і викладачів Хмельницького політехнічного коледжу Національного університету «Львівська політехніка».

Вже відбулися змагання з трьох видів спорту міської Спартакіади 2019–20 навчального року серед студентів І–ІІ рівнів акредитації – з легкоатлетичного кросу, настільного тенісу й шахів, – і в кожному з них перемогли хмельницькі політехніки. Цьому передувала блискуча перемога команди коледжу на Чемпіонаті міста серед чоловічих команд зі стрітболу.

Кафедра фізичної культури ХПК пишається й тим, що її вихованці на рівних з національними університетами та військовими вишами змагалися у престижному Чемпіонаті України з баскетболу (Всеукраїнська студентська ліга), де здобули почесне IV місце.

Приводом для гордості є й особисті спортивні досягнення хмельницьких політехніків. Зокрема, цієї осені студент Нікіта Бузінський у складі української збірної команди юнаків 16–17 років переміг на Чемпіонаті Європи з традиційного карате, Ілля Романовський посів ІІІ місце на «Lviv open cup» з кіокушинкай карате, а Іван Капустяк захищав спортивну славу України на Міжнародних турнірах із регбі.

Нікіта Бузінський