Студенти і викладачі кафедри технологій управління взяли участь у практичному семінарі

Кафедра технологій управління Львівської політехніки
Ірина Когут і Сергій Шишковський

Студенти кафедри технологій управління Національного університету «Львівська політехніка» разом із викладачами кафедри Іриною Когут і Сергієм Шишковським взяли участь у практичному семінарі «Анатомія бізнесу: сучасні інструменти маркетингу та продажів для збільшення прибутку» у конференц залі «Арени Львів».

Студенти спеціалізації «Управління проектами» брали активну участь у постановці та розв’язанні практичних завдань за тематикою семінару. Зокрема, студентка спеціалізації «Управління проектами» Марія Ткачишин була нагороджена книгою від компанії «Клініка Заблоцького» у конкурсі за найкраще запитання. Освітня частина семінару носила мотиваційний характер, містила низку практичних кейсів від компаній Auspex, AuspexAcademy, BogushTim, Школа розвитку лідерів «LeaderWay», OpenMind. Студенти дізналися про секрети делегування, розвиток бізнес-проектів, автоматизацію бізнес-процесів, сучасні тренди та топові інструменти маркетингу.

Під час неформальної частини семінару викладачі кафедри ТУ взяли участь у нетворкінгу, де активно популяризували серед молоді здобутки Університету й налагоджували зв’язки із власниками компаній з метою подальшої співпраці.