Студенти і викладачі кафедри маркетингу і логістики Львівської політехніки відсвяткували День маркетолога

Кафедра маркетингу і логістики Львівської політехніки
студенти

Вже за традицією 25 жовтня студенти і викладачі кафедри маркетингу і логістики Львівської політехніки збираються у дружньому колі, щоб відсвяткувати День маркетолога. Цього року свято було також приурочено до знаменної дати – 200 років Університету.

Рік за роком зростають масштаби святкування. Цьогоріч у комічно-інтелектуальному поєдинку зійшлися студенти Інституту економіки і менеджменту (команда «5 пара») і студенти Інституту підприємництва та перспективних технологій (команда «Свідки Котлера»).

«Ми хотіли створити домашню атмосферу, показати комфорт і затишок, який відчуваємо на кафедрі впродовж 5 років», – кажуть учасники команди «5 пара», магістри-маркетологи. Веселі репетиції, креативні ідеї та прагнення бути найкращими привели цю команду до перемоги.

Переможці визнали добру роботу суперників, студентів ІППТ, які добре підготувалися, мали хороші ідеї та різноманітні таланти. Завжди цікавіше змагатись із сильним суперником – достойним конкурентом.

Роботу студентів високо оцінив професор з Німеччини, маркетолог Анрі Магефа, який неодноразово вражав львівських політехніків своїми яскравими та креативними лекціями. Цього разу вдалося подолати мовний бар’єр на всі 100%, передати емоції та відчуття і здивувати гостя, який повернеться додому з неймовірними враженнями та фотографіями на пам’ять. Тепер і в німецьких ВНЗ будуть знати про масштаби святкування професійного свята маркетологів. Можливо, з часом свято набуде міжнародного значення – і у святкуванні Дня маркетолога на кафедрі візьмуть участь іноземні команди.