Студенти і викладачі кафедри фінансів ІНЕМ активно інтегрують свої знання у банківський сектор

Кафедра фінансів Львівської політехніки
Фото із зустрічі

Студенти і викладачі кафедри фінансів Інституту економіки і менеджменту Львівської політехніки активно інтегрують свої знання у банківський сектор.

В Університеті відбулася зустріч студентів кафедри з Лідією Мельник – начальником управління роботи з персоналом АТ АКБ «Львів». Гостя ознайомила студентів з історією розвитку банку, з переліком послуг, які можуть отримати клієнти, розповіла про перспективні напрями діяльності банку, а також запросила студентів на навчання у Школі банкірів АТ АКБ «Львів» та відповіла на запитання студентів. Запитання стосувались можливості проходження виробничої практики та працевлаштування.

Одним із завдань банку є підбір, навчання та розвиток персоналу, зокрема пошук амбітних, цілеспрямованих працівників, які володіють конструктивним мисленням, вміють ефективно працювати в команді, постійно розширюють свій кругозір та впевнено йдуть до своє мети.

У цьому контексті всі домовилися про подальші зустрічі з метою компетентного навчання майбутніх фахівців банківської сфери і стажування та працевлаштування випускників кафедри фінансів у банку «Львів».

Фото із зустрічі Фото із зустрічі Фото із зустрічі Фото із зустрічі