Студенти і викладачі кафедри ДОА – переможці конкурсу дипломних проєктів і дидактичних праць зі спеціальності «Дизайн»

Кафедра дизайну та основ архітектури Львівської політехніки
Сертифікати переможців

У Київській державній академії декоративно-прикладного мистецтва і дизайну імені Михайла Бойчука відбувся Міжнародний огляд-конкурс кваліфікаційних робіт, наукових та дидактичних праць зі спеціальності 022 «Дизайн» за першим (бакалаврським) та другим (магістерським) рівнями вищої освіти – «Весняний дизайн-фест». У його межах напрацювання студентів і викладачів кафедри дизайну та основ архітектури Інституту архітектури та дизайну Національного університету «Львівська політехніка» були відзначені дипломами.

У номінації «Дидактичні праці за спеціальністю 022 «Дизайн» кафедра ДОА подала на конкурс два навчальні посібники – й обидва одержали відзнаки.

  • Дипломом І ступеня нагороджено навчальний посібник Видавництва Львівської політехніки 2022 року «Історія мистецтва та архітектури. Частина 1: навчальний посібник» (автори: к.арх., доцентка Христина Крамарчук, к.мист., доцентка Романа Мотиль; к.арх., доцентка Оксана Білінська).
  • Дипломом ІІ ступеня відзначено навчальний посібник Видавництва Львівської політехніки 2023 року «Типи будинків та архітектурні конструкції: навчальний посібник, 4-те видання зі змінами та доповненнями» (автор: к.арх., доцентка Христина Бойко).

У категорії «Дизайн середовища (перший (бакалаврський) рівень вищої освіти»:

  • дипломом І ступеня нагороджена Марта Бурдик, за роботу на тему «Дизайн інтер’єру ресторану «Origami» по вул. Героїв УПА, 77 у м. Львові» (керівник – старша викладачка Марія Служинська);
  • дипломом ІІІ ступеня нагороджений Олег Цімерман за роботу на тему «Дизайн інтер’єру магазину кераміки та декору «Керама» на вул. Балабана, 10 у м. Львові» (керівник – к. арх., доцентка Юліана Петровська);

У категорії «Дизайн середовища (другий (магістерський) рівень вищої освіти» дипломом ІІ ступеня нагороджена Дар’я Конопатська за роботу на тему «Особливості дизайну інтер’єрів культурно-мистецьких центрів на території історичних оборонних споруд» (керівник – к. арх., доцентка Ольга Оконченко).

У категорії «Графічний дизайн (перший (бакалаврський) рівень вищої освіти» дипломами І ступеня нагороджені:

  • Діана Гриців за роботу на тему «Українська хустка» та акцидентна продукція на основі етномотивів» (керівник – к.мист., доцент Руслан Галишич);
  • Валерія Мерчанська за роботу на тему «Адаптація настільних ігор у стилі фентезі у авторському проєкті за мотивами української міфології «Лихолісся» (керівник – к.мист., доцентка Оксана Мельник).

У категорії «Дизайн комп’ютерних ігор і застосунків (перший (бакалаврський) рівень вищої освіти» дипломами І ступеня нагороджений Владислав Мотін за роботу на тему «Дизайн персонажу та супровідних елементів для комп’ютерної гри «Хроніки галактичного механіка» (керівник – асистентка Марія Киселенко).

Сертифікати переможців Сертифікати переможців Сертифікати переможців Сертифікати переможців