Студенти і викладачі ІНЕМ зустрілися з професіоналами-практиками у сфері публічних фінансів

Кафедра фінансів Львівської політехніки
Фото із зустрічі у Львівській політехніці

Довготривала співпраця з професіоналами-практиками у сфері публічних фінансів дає змогу забезпечити якісні освітні програми у Національному університеті «Львівська політехніка». Нещодавно на кафедрі фінансів Інституту економіки і менеджменту відбулася зустріч досвідчених фінансистів-практиків зі студентами і викладачами.

  • Директор департаменту фінансів Львівської обласної військової адміністрації доцент Олег Демків виступив з лекцією на тему «Фінансовий ресурс і видатки бюджетів територіальних громад», водночас запросивши студентів на стажування до ЛОВА.
  • Проректор з економічних питань Львівської політехніки, к.е.н. Василь Лемішовський закцентував увагу присутніх на необхідності отримання знань у сфері фінансів з метою забезпечення ефективного фінансового управління на державному і місцевому рівнях.
  • Головний бухгалтер Національного університету «Львівська політехніка» Андрій Мельник підтримав думку колег і побажав здобувачам вищої освіти опановувати знання, які передають їм практики і викладачі кафедри фінансів, бо без професійних кадрів – немає майбутнього.
  • Завідувачка кафедри фінансів, д.е.н., професорка Марія Бондарчук подякувала професіоналам-практикам за довготривалу співпрацю з кафедрою для підготовки високопрофесійних кадрів, відзначила важливість інтеграції закладів вищої освіти з органами державного фінансового управління з метою підготовки студентів за актуальними освітніми програмами.
  • Д.е.н., професор Ігор Алєксєєв зазначив, що кафедра фінансів активно залучає лекторів-практиків для забезпечення якісної фінансової освіти.

Викладачі кафедри фінансів обговорили питання з удосконалення компетентностей освітніх програм за різними рівнями підготовки. Здобувачі вищої освіти отримали відповіді на всі запитання, а також запропонували своє бачення удосконалення системи управління публічними фінансами.

Кафедра фінансів висловлює щиру подяку Олегові Демківу, Василю Лемішовському та Андрію Мельнику за безцінний досвід у сфері фінансів, який вони передають молодому поколінню, та сподівається на продовження співпраці щодо підготовки високопрофесійних кадрів для управління публічними фінансами.

Фото із зустрічі у Львівській політехніці Фото із зустрічі у Львівській політехніці Фото із зустрічі у Львівській політехніці Фото із зустрічі у Львівській політехніці Фото із зустрічі у Львівській політехніці Фото із зустрічі у Львівській політехніці