В Університеті відбулася зустріч студентів і викладачів ІНЕМ із представниками McKinsey&Company

Кафедра менеджменту організацій Львівської політехніки
Студенти і викладачі ІНЕМ зустрілися з представниками McKinsey

23 травня 2018 року в Національному університеті «Львівська політехніка» відбулася кар’єрна сесія глобального лідера ринку стратегічного консалтингу McKinsey&Company. Зустріч студентів і викладачів Інституту економіки і менеджменту з представниками McKinsey стала можливою завдяки спільним зусиллям рекрутера компанії Анастасії Пилипянко і представників кафедри менеджменту організацій Львівської політехніки.

Консультанти компанії поділилися зі студентами і викладачами ІНЕМ можливостями професійного та кар’єрного зростання в київському офісі компанії McKinsey. Хоча поняття «офіс» для McKinsey є досить умовним, оскільки одним із головних принципів компанії є робота на території клієнта максимальну кількість часу в будь-якій точці світу.

Презентація проходила у вільному режимі. Бізнес-аналітик Юрій Вільчинський розповів про основні сфери діяльності компанії, її цінності, базові засади роботи, внутрішню структуру. Консультант Григорій Овсянников основну увагу зосередив на реальних прикладах стратегічного консалтингу, на окремих проектах, які виконувала McKinsey у світовому бізнес-просторі.

Безумовно, головною темою презентації була можливість стажування і працевлаштування в McKinsey. Більшість запитань стосувалася переваг роботи, кар’єрного зростання всередині компанії і за її межами, процесу влаштування на роботу.

Презентація вийшла дуже інформативною і корисною для всіх зацікавлених.

Студенти і викладачі ІНЕМ зустрілися з представниками McKinsey Студенти і викладачі ІНЕМ зустрілися з представниками McKinsey Студенти і викладачі ІНЕМ зустрілися з представниками McKinsey Студенти і викладачі ІНЕМ зустрілися з представниками McKinsey