Студенти і працівники кафедри ТБСФБ зустрілися з представницею фармацевтичної компанії «Екофарм»

Кафедра технології біологічно активних сполук, фармації та біотехнології
Фото із заходу

У межах навчальної практики студентів другого курсу спеціальності 162 «Біотехнології та біоінженерія» і лекційного курсу «Хімія та технологія активних фармацевтичних інгредієнтів» (лекторка – завідувачка кафедри технології біологічно активних сполук, фармації та біотехнології професорка Віра Лубенець) для студентів-магістрів спеціальності 226 «Фармація, промислова фармація» відбулася онлайн-зустріч із начальницею відділу забезпечення якості служби з якості ТОВ «НВК «Екофарм» Іванною Семенюк.

Під час зустрічі спікерка розповіла про Науково-виробничу компанію «Екофарм», ознайомила присутніх з її структурою, асортиментом лікарських засобів, технологією виробництва антивірусних препаратів та контролем якості продукції на всіх етапах виробництва.

Також у межах заходу Іванна Семенюк презентувала можливості проходження практики, стажування та працевлаштування на підприємстві. Крім того, із завідувачкою кафедри технології біологічно активних сполук, фармації та біотехнології Вірою Лубенець було обговорено питання наукової співпраці кафедри з фармацевтичним підприємством.

Організатори зустрічі – керівники навчальної практики, доцентки кафедри ТБСФБ Наталія Монька та Роксолана Конечна.

Фото із заходу Фото із заходу Фото із заходу Фото із заходу Фото із заходу