Студенти-фінансисти ІППТ здобули диплом ІІІ ступеня на Всеукраїнському турнірі FinCup-2022

Кафедра фінансів, обліку і аналізу Львівської політехніки
Скріншот з онлайн-заходу

Студенти бакалаври спеціальності 072 «Фінанси, банківська справа та страхування» Інституту підприємництва та перспективних технологій Національного університету «Львівська політехніка» взяли участь у Всеукраїнському відкритому турнірі з фінансової грамотності FinCup-2022, організаторами якого були Міністерство освіти і науки України, Харківський національний університет імені В.Н .Каразіна, громадська організація «Діловий клуб Партнер». Координатором була Державна наукова установа «Інститут модернізації змісту освіти» МОН.

Турнір відбувався дистанційно у три етапи, які оцінювало професійне журі – провідні фахівці та керівники банківських та небанківських установ, фінансових компаній.

Для участі в турнірі у 2022 воєнному році було зареєстровано 152 команди, 5 із яких пройшли до фіналу. Команда «Актив» під керівництвом професора кафедри фінансів, обліку і аналізу ІППТ Марії Лапішко була сформована із шести здобувачів вищої освіти спеціальності 072 «Фінанси, банківська справа та страхування»: Камелії Величко (капітана команди), Анастасії Авер’янової, Вікторії Гавриляк, Діани Зеленчук, Андріани Підгайної та Ростислава Тріски.

У фіналі турніру за підсумками попередніх етапів команда «Актив» презентувала свої дослідження на тему «Сучасні проблеми захисту інформації», в результаті чого отримала диплом ІІІ ступеня.

Скріншот з онлайн-заходу Скріншот з онлайн-заходу Скріншот з онлайн-заходу Скріншот з онлайн-заходу Скріншот з онлайн-заходу