Студенти-дизайнери ІАРД побували на екскурсії в музеї видатного українського художника Леопольда Левицького

Кафедра дизайну та основ архітектури Львівської політехніки
Фото з відвідин музею

У межах навчальної дисципліни «Живопис, рисунок, скульптура, ч. 1» студенти-дизайнери групи ДС-16 під керівництвом викладачів кафедри дизайну та основ архітектури Інституту архітектури та дизайну Львівської політехніки – канд. мистецтвознавства, доцентки Віолетти Радомської, канд. архітектури, доцентки Анни Знак та старшої викладачки Соломії Понкало – відвідали музей видатного українського художника та графіка Леопольда Левицького.

Студенти прослухали цікаву лекцію про життєвий шлях митця та ознайомилися з його творчістю. Окрім того, кожен власноруч зробив листівку в техніці лінориту з кліше-копії автора на його друкарському пресі.

У процесі професійного навчання дизайнера ця екскурсія націлена сформувати в студента образне мислення та уяву, мистецьке чуття й естетичний смак, розвинути почуття колориту, що необхідні для подальшої професійної діяльності.

Фото з відвідин музею Фото з відвідин музею Фото з відвідин музею Фото з відвідин музею Фото з відвідин музею Фото з відвідин музею Фото з відвідин музею Фото з відвідин музею Фото з відвідин музею Фото з відвідин музею Фото з відвідин музею Фото з відвідин музею Фото з відвідин музею