Студенти-будівельники Львівської політехніки побували на екскурсії у ТзОВ «Ферозіт»

Кафедра будівельного виробництва Львівської політехніки
Фото з екскурсії

22 березня 2023 року студенти кафедри будівельного виробництва Інституту будівництва та інженерних систем Львівської політехніки відвідали з екскурсією ТзОВ «Ферозіт» (м. Львів, вул. Шевченка, 317в).

Компанія заснована ще у 1993 році і є першим вітчизняним виробником будівельних сумішей на теренах Західної України. За останні роки роботи «Ферозіт» став одним із найпотужніших виробників сучасних будівельних матеріалів для ремонту, оздоблення та будівництва. Високі показники якості продукції ТзОВ «Ферозіт» відзначено численними призами та нагородами.

Студенти ознайомилися зі всіма основними технологічними процесами наявної системи контролю якості продукції згідно з міжнародним стандартом ISO 9001, що передбачає вхідний контроль сировини, контроль усіх стадій виробництва та перевірку вже готової продукції. Студенти-будівельники також побачили роботу обладнання сертифікованої лабораторії, що займається розробленням нових рецептур сухих сумішей відповідно до системи екологічного менеджменту ISO 14001.

Сподіваємося, що студенти-будівельники успішно використають отримані знання у повоєнній відбудові нашої держави. Допоки маємо освічену та спраглу до знань молодь – доти маємо майбутнє!

Фото з екскурсії Фото з екскурсії