Студенти-біотехнологи кафедри ТБСФБ взяли участь у заході Sсience&Business – GIST Pitch Days

Кафедра технології біологічно активних сполук, фармації та біотехнології
Скріншот з онлайн-заходу

Студенти-біотехнологи ІІ курсу кафедри технології біологічно активних сполук, фармації та біотехнології Інституту хімії та хімічних технологій Львівської політехніки Марта Колодзейчик та Андрій Семчук (група БТ-22) під керівництвом доцентки кафедри Романи Петріної 8 березня 2023 року взяли участь у заході Sсience&Business – GIST Pitch Days, де презентували свою роботу «Treelab – Культивування в умовах in vitro яблуні та груші».

Подію організував Український фонд разом з Міністерством цифрової трансформації України, Міністерством освіти і науки України за підтримки партнера – GIST (Ініціатива «Глобальні інновації через науку та технології» – Global Innovation through Science and Technology initiative).

До заходу було запрошено українських новаторів, що мають інноваційні рішення в таких категоріях:

  • охорона здоров’я;
  • агротехнології та біотехнології;
  • енергетика та екологія;
  • промисловість та інфраструктура.

Ініціатива Державного департаменту США «Глобальні інновації через науку та технології» (GIST) надає молодим новаторам нові можливості через мережеве спілкування, розвиток навичок, наставництво та доступ до фінансування розробки рішень для стартапів, які розв’язують проблеми економіки та її розвитку.

Скріншот з онлайн-заходу Скріншот з онлайн-заходу Скріншот з онлайн-заходу Скріншот з онлайн-заходу Скріншот з онлайн-заходу