Студенти Автомобільно-дорожнього коледжу Університету зустрілися з виробничниками України та Франції

Автомобільно-дорожній коледж Львівської політехніки
Герб Львівської політехніки

7 листопада 2016 року у Львівському автомобільно-дорожньому коледжі Національного університету «Львівська політехніка» відбулася зустріч студентства із представниками виробництва – керівником проекту французького підприємства «Egis International» П’єр-Івом Тесьє та заступником директора ЛКП «Львівавтодор» Є.О. Калитичем.

Метою зустрічі було ознайомлення студентів спеціальностей «Будівництво, експлуатація і ремонт автомобільних доріг і аеродромів» та «Організація і регулювання дорожнього руху» з роботою та особливостями різноманітних проектів, над якими працює підприємство ЛКП «Львівавтодор» та фірма «Egis», заохочення на перспективне працевлаштування. Представники виробництва ділилися власним досвідом своєї роботи у дорожній сфері України та Франції, наводили і характеризували складні об’єкти дорожнього будівництва та організації руху на вулицях і дорогах Львова та Львівської області, відповідали на запитання студентів.

Незважаючи на те, що бесіда була недовгою, вона видалась дуже цікавою та інформаційно насиченою.

В подяку виробничникам студенти групи Д-31 показали комедійну сценку-мініатюру «Ремонт автомобільних доріг на український лад».