Студентське містечко Університету отримало дизель-генератори потужністю 160 кВт та 130 кВт від Агентства ООН

Наталія Павлишин, Центр комунікацій Львівської політехніки
Генератори від UNHCR Ukraine

Студентське містечко Національного університету «Львівська політехніка» отримало дизель-генератори потужністю 160 кВт та 130 кВт від UNHCR Ukraine – Агентства ООН у справах біженців в Україні за сприяння Львівської обласної військової адміністрації.

Студентське містечко Львівської політехніки ― це комплекс гуртожитків на двох локаціях, які є тимчасовим місцем проживання для понад 6 тисяч мешканців, серед яких є студенти та вимушено переміщені особи.

― Отримані генератори дадуть змогу в разі довготривалого відімкнення електроенергії забезпечити аварійне живлення: 12 індивідуальних теплових пунктів (ІТП) та ЦТП-12, що уможливіть продовження забезпечення теплом мешканців гуртожитків; 10-ї клінічної лікарні, що дозволить продовжити обслуговування пацієнтів; укриття в гуртожитках, що дасть можливість організувати у них мініпункти незламності для мешканців; загальнодоступні Пункти незламності на двох локаціях Студмістечка, ― пояснив директор Студмістечка Львівської політехніки Ігор Гельжинський. ― Щиро дякуємо міжнародним партнерам за такий щедрий та вкрай необхідний подарунок! З вашою допомогою ми вистоїмо та обов’язково переможемо!

Генератори від UNHCR Ukraine Генератори від UNHCR Ukraine Генератори від UNHCR Ukraine