Студентське братство знову в дії: молодіжна організація відновлює свою діяльність у Львівській політехніці

Наталія Павлишин, тижневик «Аудиторія»
Студентське братство

Студентське братство Львівської політехніки відновлює свою діяльність. Уже відбулася перша акція, приурочена до Дня захисника України. Молодь – хлопці та дівчата – долучилася до святкового концерту для 80-ї окремої десантно-штурмової бригада Збройних сил України. Та це лише початок, бо планів та ідей – дуже багато.

– Шкода, якщо організація з такою багатою історією просто зникне. Упродовж декількох років Студентське братство Львівської політехніки фактично не діяло. Тож ми вирішили змінити ситуацію. Наша перша акція, яку організували, щоб подякувати воякам, – це старт для відновлення Братства. Окрім участі в концертній програмі, ми ще й підготували невеличкі пакуночки з солодощами, розробили ексклюзивні листівки, печиво з побажаннями та, завдяки підтримці Львівської держадміністрації, подарували 80 книг різних сучасних авторів, – розповів член Студентського братства Львівської політехніки Сергій Мельников. – Неймовірний заряд позитиву та вдячності – ось що отримали натомість! Ми вдячні нашим десантникам, що вони стоять на захисті країни та роблять усе задля того, щоб ми з вами спали спокійно. Тому не бійтеся підійти до військового і сказати – «дякую», адже увага та підтримка – це те, чого сьогодні їм по-справжньому бракує!

Активісти планують і надалі зустрічатися з воїнами. Бо переконані, що молодь має, чого в них повчитися. На День десантника теж хочуть підготувати святкову програму.

– Є ще дуже багато роботи перш, ніж Братство почне працювати на повну. Нині організовуємо зустрічі-наради, плануємо заходи до закінчення року та на нове півріччя. Будьте певні, подій буде багато! – додав Сергій.

Наразі активного набору до організації ще не відбувалося. Бо спершу хочуть напрацювати життєздатний проект. Та перш, ніж потрапити до Братства, потрібно буде заповнити анкету й пройти співбесіду. Та, кажуть, головним критерієм відбору буде бажання й готовність діяти – «щоб очі горіли».

Студентське братство Студентське братство