Студентська конференція на кафедрі журналістики та засобів масової комунікації

Кафедра ЖЗМК Львівської політехніки
на студентській конференції

17 жовтня 2018 року на кафедрі журналістики та засобів масової комунікації ІНПП працювала підсекція «Журналістика» в рамках 76 науково-технічної студентської конференції Національного університету «Львівська політехніка». Головою підсекції була професор, доктор філологічних наук О. Кузнецова, секретарем – доцент, кандидат наук із соціальних комунікацій І. Мудра.

Студенти з ентузіазмом виступали на конференції та зацікавлено обговорювали виступи учасників. І. Ямборська, В. Корпан, Т. Вінницька, А. Шкальова, В. Софілканич, І. Мазур, М. Іваницька, В. Доруда та Л. Пилипчук підготували до конференції матеріали про забезпечення особистої безпеки під час роботи в екстремальних ситуаціях, інформаційні жанри на телебаченні, особливості роботи журналіста у прес-службі, особливості портретного інтерв’ю в аудіовізуальній журналістиці, розвиток сучасних рок-блогів та музичних інтернет-видань, вимоги до журналіста, перспективи науково-популярної журналістики в українських ЗМІ, також чим традиційні ЗМІ відрізняються від конкурентів в інтернеті, види реклами в сучасних інтернет-ЗМІ.

Особливо відзначили виступи студентів Г. Свинаренко про інформаційну війну Росії проти України та О. Сірківа, який розповідав про замовні матеріали на українському телебаченні. Саме вони братимуть участь у другому етапі конференції, що відбудеться 25 жовтня 2018 року в Інституті права та психології.

на студентській конференції на студентській конференції на студентській конференції