Студентки Технологічного коледжу взяли активну участь молодіжному форумі «Lviv Youth Summit: голоси змін»

Технологічний фаховий коледж Львівської політехніки
Фото з форуму

У Львові відбувся Молодіжний форум «Lviv Youth Summit: голоси змін». Це була можливість для залучення та зростання молодих людей, які прагнуть зробити внесок у розвиток суспільства.

Загалом у форумі взяли участь понад 50 учасників та 17 спікерів. Активними учасниками заходу були представниці Ради студентського самоврядування Відокремленого структурного підрозділу «Технологічний фаховий коледж Національного університету «Львівська політехніка».

Відбулись три панельні дискусії – «Молодь і медіа. Контент для та від молоді», «Молодь в політиці. Міфи та реальність», «Активізм в дії. Як змінювати суспільство» – та воркшоп. Голова Ради студентського самоврядування коледжу Вікторія Притула та члени Ради Марія Шуварт, Марія Курівчак, Тетяна Шингельська і Марія Заваринська разом з іншими учасниками форуму:

  • подискутували щодо сучасних способів поширення медіа та можливостей для молоді у цій сфері;
  • обговорили активність молодих людей в політичному процесі, їхню роль у прийнятті рішень та стереотипи, пов’язані з діяльністю політиків;
  • порушили питання важливості громадської участі, мобілізації ресурсів для досягнення змін, а також викликів, які стоять перед активістами в сучасному світі.

Алєксєюс Жалтковскі, консультант із Литви, провів воркшоп «Шлях до перемоги: політик герой чи суперсила співпраці?». Молодь взяла участь у симуляції, яка відобразила важливість взаємодії активістів з різних сфер.

Подію реалізувала коаліція громадських організацій Львівського регіону Національної молодіжної ради України.

Фото з форуму Фото з форуму Фото з форуму Фото з форуму Фото з форуму Фото з форуму