Студентки кафедри політології та міжнародних відносин взяли участь в освітній програмі Study Tours to Poland

Кафедра політології та міжнародних відносин Львівської політехніки
Фото із програми Study Tours to Poland

Двоє студенток кафедри політології та міжнародних відносин Інституту гуманітарних та соціальних наук Львівської політехніки (освітня програма «Міжнародні відносини», група МВ-21) Євгенія Ханас та Анастасія-Юліана Безкопильна з 14 до 23 листопада 2022 року пройшли навчання у місті Любліні (Республіка Польща) за освітньою програмою Study Tours to Poland від фундації Borussia, Фундації лідерів змін та Польсько-американської фундації свободи.

Студентки мали нагоду познайомитись із академічною спільнотою та неурядовими організаціями, зустрітися з лідерами громадського життя Польщі, взяли участь у лекціях, майстер-класах, культурних заходах та семінарах. Особливо цікавою була зустріч із представниками та депутатами міської ради Любліна. Також представниці Львівської політехніки відвідали культурні центри міста (Галерея «Лабіринт», Центр зустрічей в Любліні, театр НН). познайомились із роботою Науково-технологічного парку в Пулавах, відвідали суботню українську школу, дізнались про життя українців у Любліні.

Участь у цій програмі дало можливість студенткам нашого університету краще дізнатись про міжнародну співпрацю Любліна, реалізацію міжнародних програм технічної допомоги в Польщі, діяльність освітніх та громадських організацій.

Фото із програми Study Tours to Poland Фото із програми Study Tours to Poland Фото із програми Study Tours to Poland