Студентки кафедри органічної хімії пройшли переддипломну практику в компанії «Молокія»

Кафедра органічної хімії Львівської політехніки
Фото з практики

Практику в компанії «Молокія» організувала кафедра органічної хімії Інституту хімії та хімічних технологій Львівської політехніки як частину бакалаврської кваліфікаційної роботи для студенток групи ХТ-42 Діани Варчук, Уляни Веремчук, Юлії Киричук, Ярини Курищук. Під час проходження практики дівчата отримали можливість ознайомитися з різними аспектами виробництва молочної продукції, включаючи процеси перевірки якості.

Студенток розділили на групи та призначили до різних лабораторій заводу, де практикантки отримали можливість вивчити і практично засвоїти різні етапи досліджень молочних продуктів. Дівчата працювали під керівництвом досвідчених працівників заводу, які охоче ділилися своїми знаннями та досвідом.

«Ми вдячні керівництву заводу за надану можливість вивчення процесів оцінки якості продукції. Це дозволило нам не лише розширити свої знання, але й отримати цінний практичний досвід, що є невід’ємною складовою нашої професійної підготовки. Ми також щиро вдячні за гостинність та теплоту, з якою нас опікували під час проходження практики», – кажуть студентки.