Студентки кафедри ОА створили для школярів відеоролики про професії за спеціальністю «Облік і оподаткування»

Кафедра обліку та аналізу Львівської політехніки
Скріншот з відеозапису

Студентки кафедри обліку та аналізу Інституту економіки і менеджменту Львівської політехніки в межах проєкту «Особистий шлях» створили для школярів сучасні відеоролики та презентації про низку перспективних професій, які можна обрати для свого професійного розвитку, здобувши освіту за спеціальністю «Облік і оподаткування».

Ольга Стецюк (група ОПАГ-11), Анастасія Дунаєвська (ОПАГ-11) та Адріана Вінтоняк (ОП-32) створили цікавий контент про такі професії:

Презентації про ці професії можна переглянути на сайті громадської організації «Світ важливих ініціатив».

Ініціатором змагання зі створення успішними студентами цікавого контенту для школярів про професії за спеціальністю «Облік і оподаткування» є професор кафедри обліку та аналізу Володимир Чубай.

Студентів ІІІ–IV курсів бакалаврату чи І–ІІ курсів магістратури кафедри обліку та аналізу, яких зацікавило це змагання, просять звертатись із додатковими запитаннями до професора Чубая. В осінньому семестрі 2024 року в межах проєкту «Особистий шлях» відбудеться фінал змагання за цільові стипендії на оплату навчальних курсів з англійської мови, МСФЗ, фінансового менеджменту, управлінського обліку та інших на вибір студентів-призерів.

Володимир Чубай Студентка кафедри ОА Студентка кафедри ОА Студентка кафедри ОА