Студентки кафедри дизайну та основ архітектури ІАРД долучилися до організації виставки у Пороховій вежі

Кафедра дизайну та основ архітектури Львівської політехніки
Фото з підготовки до виставки

Упродовж 7–8 вересня тривала підготовка до відкриття експозиції у Центрі архітектури, дизайну та урбаністики в рамках проведення Дня відкритих дверей у Пороховій вежі. На груповій виставці буде презентовано кілька робіт студентів кафедри дизайну та основ архітектури Інституту архітектури та дизайну Львівської політехніки, частину яких експонували в Мілані на міжнародному ярмарку Salone del Mobile.Milano 2024 у виставковому павільйоні Fabbrica del Vapore.

На виставці відвідувачі зможуть ознайомитися з інсталяцією «Додому», авторами проєкту якої є студентки четвертого курсу кафедри ДОА Анна Власюк, Софія Косенко, Анна Рудик та Юлія Ящук. Також магістрантка кафедри Анна Скицька презентуватиме свій проєкт «Дизайн тимчасового житла на понтонній основі».

Тож студентів і викладачів Інституту архітектури та дизайну, а також всіх охочих запрошують 10 вересня відвідати відкриття виставки проєктів, які отримали нагороди на престижному міжнародному форумі у виставкових залах Центру архітектури, дизайну та урбаністики «Порохова вежа». Початок заходу о 17:00.

Афіша виставки Фото з підготовки до виставки Фото з підготовки до виставки Фото з підготовки до виставки Фото з підготовки до виставки Фото з підготовки до виставки Фото з підготовки до виставки Фото з підготовки до виставки Фото з підготовки до виставки Фото з підготовки до виставки Афіша виставки