Студентки кафедри АВКТ взяли участь у Міжнародній літній школі Energy Efficiency in Industry у Варшавській політехніці

Кафедра автоматизації та комп’ютерно-інтегрованих технологій
Фото з Літньої школи

Студентки кафедри автоматизації та комп’ютерно-інтегрованих технологій Інституту енергетики та систем керування Анна Жукова та Соломія Марків взяли участь у Міжнародній літній школі Energy Efficiency in Industry, яка проходила з 24 по 28 червня 2024 року на факультеті енергетики та аеронавтики Варшавської політехніки (м. Варшава, Польща).

Під час літньої школи учасники мали можливість ознайомитися з технологіями та обладнанням для обігріву приміщень, кондиціонування, забезпечення холодом. Також студенти ознайомилися з методами підвищення енергоефективності цього устаткування.

Представниці Львівської політехніки підтвердили, що участь у цій програмі дала їм можливість поглибити знання у сфері енергоефективності промислового обладнання та здобути цінний практичний досвід. Міжнародне освітнє середовище сприяло вдосконаленню комунікаційних навичок. Студенти мали нагоду працювати з найсучаснішими технологіями й обладнанням, які використовують у Варшавському університеті технологій, співпрацювати з викладачами та студентами з різних країн. Це дало їм можливість розширити професійні знання та сформувати новий погляд на дослідження і проєкти, які вони виконують у Львівській політехніці. Отримані знання стануть корисними для розроблення систем керування енергетичним обладнанням та підвищення енергоефективності багатьох промислових процесів.

Стажування стало можливим завдяки організаційній роботі Центру міжнародної освіти нашого університету, а також дирекції Інституту енергетики та систем керування.

Анна Жукова та Соломія Марків зазначили, що такі міжнародні програми сприяють освітньому, професійному й особистісному зростанню студентів, а отже – є надзвичайно корисними!

Фото з Літньої школи Фото з Літньої школи Фото з Літньої школи Фото з Літньої школи Фото з Літньої школи