Студентки Інституту економіки і менеджменту перемогли на Всеукраїнському конкурсі наукових робіт

Кафедра менеджменту персоналу та адміністрування, кафедра зовнішньоекономічної та митної діяльності
Ніна Рубаха та Роксолана Винничук, Юлія Ломага

У Харківському національному економічному університеті імені Семена Кузнеця завершився Всеукраїнський конкурс студентських наукових робіт зі спеціальності «Управління персоналом і економіка праці».

На підсумковій науково-практичній конференції виступило 28 студентів із 24 закладів вищої освіти України.

На підставі рецензій та оцінки наукових доповідей учасників конференції галузева конкурсна комісія вирішила визнати одним із переможців конкурсу магістра освітньої програми «Управління персоналом та економіка праці» Національного університету «Львівська політехніка» Ніну Рубаху й нагородити її дипломом І ступеня.

Науковий керівник переможниці – к.е.н., доцент кафедри менеджменту персоналу та адміністрування Роксолана Винничук.

Список переможців
 

21 квітня на базі Полтавської державної аграрної академії відбувся ІІ (завершальний) тур Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт з природничих, технічних та гуманітарних наук зі спеціалізації «Управління у сфері економічної конкуренції».

Загалом члени галузевої конкурсної комісії розглянули 118 наукових робіт, що надійшли на конкурс від 192 учасників з усієї України.

За підсумками конкурсу студентка кафедри зовнішньоекономічної та митної діяльності Львівської політехніки Юлія Ломага здобула диплом І ступеня з науковою роботою «Формування репутаційного менеджменту українськими підприємствами і організаціями з метою підвищення їх рівнів конкуренції». Науковий керівник – д.е.н., професор Андрій Завербний.

Юлія Ломага Ніна Рубаха, Роксолана Винничук

Ніна Рубаха та Роксолана Винничук, Юлія Ломага