Студентки ІНЕМ стали переможцями Міжнародного професійного конкурсу з бухгалтерського обліку

Кафедра обліку та аналізу Львівської політехніки
Скріншот з онлайн-заходу

27–28 травня 2021 року на базі Державного університету «Одеська політехніка» відбувся III фінальний етап Міжнародного студентського професійного творчого конкурсу з бухгалтерського обліку, оподаткування, аналізу та аудиту, співорганізатором якого є кафедра обліку та аналізу Національного університету «Львівська політехніка». На Конкурс було подано 56 робіт, виконаних як одноосібно, так і в співавторстві, з України, Польщі, Румунії, Словаччини, Казахстану.

Кафедру обліку та аналізу Львівської політехніки представляли Аріна Жирнова (науковий керівник – доцент Володимир Чубай) із роботою на тему Methodology and practice of analysis of the financial condition of enterprises: the existing shortcomings and ways to eliminate them, Ірина Мазур (науковий керівник – доцент Олеся Лемішовська) з роботою на тему Theoretical and methodological principles for accounting reflection of goodwill: dialectics of development and directions of improvement, та Мар’яна Паньків, Діна Кут спільно з Габріелою Войтан (Університет М. Кюрі-Склодовської) (наукові керівники – доцент Ольга Грицай та доцент А. Буяк) із роботою на тему Analysis of the enterprise operating expenses and ways of improvement of their accounting.

За підсумками ІІ етапу Конкурсу до фіналу було рекомендовано 32 роботи. У фіналі, що відбувався впродовж двох днів у формі відеоконференцій, було показано цікаві та різнобічні за тематичним спрямуванням наукові роботи.

Як зазначила один із організаторів та член журі Світлана Черкасова, «це велика відповідальність та одночасно приємна насолода відчувати бурхливий творчий «потік» наукової думки допитливої та креативної молоді під пильним доглядом та всеосяжною підтримкою більш досвідченої наукової спільноти різних країн світу. Все-таки наука та знання не мають кордонів, єдиним бар’єром на сьогодні залишаються лише карантинні обмеження, що обумовили проведення всіх заходів конкурсу онлайн».

За підсумками фіналу Конкурсу студенти Львівської політехніки стали переможцями: Аріна Жирнова здобула перше місце, Ірина Мазур третє місце.

Колектив кафедри вітає переможниць, висловлює їм та іншим нашим учасникам, а також їхнім керівникам щиру вдячність за гідне представлення Львівської політехніки та кафедри на високому міжнародному рівні!

Скріншот з онлайн-заходу Скріншот з онлайн-заходу Скріншот з онлайн-заходу Скріншот з онлайн-заходу