Студентки ІНЕМ про особливості навчання в італійському університеті Перуджі за програмою Erasmus+

Кафедра менеджменту і міжнародного підприємництва
Фото з програми мобільності в Італії

Катерина Лучечко, Христина Ізьо та Тетяна Оліховська – здобувачки вищої освіти першого (бакалаврського) рівня освітньо-професійної програми «Міжнародні економічні відносини» спеціальності 292 «Міжнародні економічні відносини», студентки кафедри менеджменту і міжнародного підприємництва Інституту економіки та менеджменту Львівської політехніки, – поділилися враженнями про особливості навчання в італійському університеті Перуджі, можливості, які надає програма Erasmus+, та особисті емоції.

Про можливості навчання в Італії за програмою Erasmus+ дівчата дізналися від свого куратора – професора кафедри менеджменту і міжнародного підприємництва Олександра Скибінського. У подальших кроках супровід надав Центр міжнародної освіти Львівської політехніки.

Як зазначає Катерина Лучечко, італійська університетська спільнота зустріла наших студенток з максимальною підтримкою, а місто Перуджа вражає визначними місцями й атмосферою. Навчання в італійському університеті дає їм багато нових знань, які вони хочуть застосувати в Україні, цікавої та корисної інформації, знайомств не лише з італійцями, а й з українцями, які значно допомагають адаптуватися в новому, дуже незвичному для представниць Львівської політехніки суспільстві.

Факультет економіки університету Перуджі, де навчаються дівчата, вирізняється великою кількістю іноземних студентів, що є беззаперечною перевагою, адже надає можливість отримувати ще більше знайомств і ділитись досвідом зі студентами з усього світу.

До вивчення студентки кафедри менеджменту і міжнародного підприємництва обрали три дисципліни, а саме:

  • Human resources management;
  • Applied corporate finance;
  • Public sector, accounting and financial management.

Також Катерина, Христина і Тетяна почали вивчати італійську мову, оскільки хочуть більше заглибитись у культуру країни, в якій перебувають. Таку можливість дає Лінгвістичний центр університету Перуджі, де є курс італійської мови для іноземців.

Дівчата дуже вдячні кафедрі менеджменту і міжнародного підприємництва Інституту економіки і менеджменту за можливість навчатися й отримувати унікальний досвід в Італії та горді представляти Національний університет «Львівська політехніка» й усю країну в такий складний та важливий для України час!

From left to right: Marcello Signorelli, Director of the Department of Economics, next to him Kateryna Luchechko, student of the MIB Department, and Iryna Hrytsai, student of the AA Department, in the center – Maurizio Oliviero, Rector of the University of Perugia, then Khrystyna Izio and Tetiana Olikhovska, students of the MIB Department, and Alberto Burchi, the Erasmus coordinator who also teaches Applied corporate finance