Студентки ІХХТ – серед переможців Всеукраїнського конкурсу робіт зі спеціальності «Харчові технології»

Кафедра технології органічних продуктів Львівської політехніки
Фрагмент диплома

Студентки IV курсу спеціальності «Харчові технології» Інституту хімії та хімічних технологій Львівської політехніки опинилися серед переможців ІІ туру Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт із галузей знань і спеціальностей у 2022/2023 навчальному році, який відбувся у Національному університеті харчових технологій (м. Київ).

Дипломом ІІІ ступеня нагороджено Наталію Саву та Софію Попельняк за презентацію наукової роботи «Кавітація» (керівник – професорка кафедри технології органічних продуктів Лілія Шевчук).

Вітаємо переможців, бажаємо подальших наукових здобутків!

Диплом призера Диплом призера