Студентки ІАРД презентували художній проєкт «Арт-простір» для пацієнтів дитячої лікарні у Львові

Кафедра дизайну та основ архітектури Львівської політехніки
Картини проєкту «Арт-простір»

Трішки краси та мистецтва, що дають змогу поринути у казку та відволіктися від хвороби, і все це – для маленьких пацієнтів у дитячій лікарні на Орлика!

Це – 20 унікальних картин, створених у рамках доброчинного художнього проєкту «Арт-простір». У кожної своя історія та винятковий творчий задум.

Лікарі щиро вдячні студентам групи Дз-42 Інституту архітектури та дизайну Національного університету «Львівська політехніка», які працювали над полотнами: Божені Турик, Марічці Петрович, Аліні Костюк, Ірині Дутко-Косяхневич, Надії Тацей, Яні Жмак, а також кураторці проєкту Віолетті Радомській.

Медики переконані, що різнобарвні кольори та казкові мотиви додаватимуть малечі позитивного настрою. А ще – відволікатимуть від думок про хворобу, мотивуватимуть швидше покидати лікарняні стіни й утілювати свої мрії в життя.

Картини проєкту «Арт-простір» Картини проєкту «Арт-простір» Картини проєкту «Арт-простір» Картини проєкту «Арт-простір» Картини проєкту «Арт-простір» Картини проєкту «Арт-простір» Картини проєкту «Арт-простір»