Студентка Університету позмагається за головний приз Всеукраїнського конкурсу з новітньої історії України

Організатори заходу
Університет імені Альфреда Нобеля

Поліна Штепа, студентка Національного університету «Львівська політехніка», 17 травня 2019 року змагатиметься за головний приз – 10 000 гривень – у номінації «Політика» серед студентів під час Всеукраїнської науково-практичної конференції «Новітня історія України: аналіз етапів становлення», яка відбудеться у Дніпрі в Університеті імені Альфреда Нобеля.

Ініціювали проведення конкурсу такого масштабу дослідницьких робіт серед школярів та студентів в Університеті імені Альфреда Нобеля (м. Дніпро). Цей захід одностайно підтримали у Міністерстві освіти та науки України.

Загалом науковий комітет Конкурсу розглянув 211 наукових робіт, що надійшли із 108 закладів вищої освіти з 20 областей України.

– У ІІ етапі конкурсу, 17 травня, будуть визначені переможці, які отримають головні призи – грошову винагороду та публікацію тез дослідження у науковому виданні. За головні призи будуть змагатися 40 студентів та 24 старшокласників, – розповів Анатолій Задоя, завідувач кафедри міжнародних економічних відносин та економічні теорії Університету імені Альфреда Нобеля та голова конкурсної комісії.

Переможці І етапу Всеукраїнського конкурсу «Новітня історія України: аналіз етапів становлення»