Студентка Університету – переможниця конкурсу «Ключ до успіху» – побувала у Барселоні

Кафедра АФМ Львівської політехніки
Барселона

Компанія ПАТ «КИЙ АВІА» та кафедра адміністративного та фінансового менеджменту Національного університету «Львівська політехніка» в рамках програми «Освітньо-бізнесові мости» ініціювали проект «Ключ до успіху». Цей проект був розроблений з метою надання студентам найкращих можливостей для отримання якісної спеціалізованої освіти.

Після презентації туристичних продуктів та колективного оцінювання було відібрано кращу роботу. Переможцем конкурсу стала студентка групи ФЕБ-21 (спеціальність «управління фінансово-економічною безпекою») Наталія Кавчак. Ось що вона розповідає:

– Винагородою за перше місце були два авіаквитки туди і назад до Барселони. Подорож розпочалася з польоту МАУ, місце біля віконечка стало для мене сюрпризом, адже літала я вперше. Переліт із Києва в Барселону тривав недовго – 3 години 30 хвилин, натомість 30 год. – автомобілем.

Барселона надзвичайне місто, яскраве, кольорове, живе, з надзвичайно привітними та доброзичливими мешканцями. Кожен квартал цього міста особливий й несхожий на попередній. Знайомилися ми із Барселоною, просто прогулюючись вуличками, інколи використовували метро. Мабуть, щоб повністю ознайомитися з місцевістю, побачити всі архітектурні пам’ятки цього міста, потрібен не один тиждень.

Найбільше мене вразили творіння Гауді, мабуть, саме вони роблять це місце таким особливим. З них нам вдалось відвідати Храм Саграда Фамілія, будинки Бальо, Міла, Вісенс.

Ми гуляли найбільшою пішохідною вулицею Барселони – Рамблас, яка розташована в самому центрі. Жили в Готичному кварталі, поряд із площею де знімали кадри до фільму «Парфумер». Вдалося й помилуватися Середземним морем, відвідати музеї Барселони, побувати в Церкві Санта Марія-дель-Мар, купити поїсти на ринку Бокерія. Дивовижна панорама на місто відкривалася на пагорбі Монжуїк. Вдалося й потрапити на фестиваль регіону Ла Мерсе, який названо на честь покровителя міста.

Барселона – це місто, в яке хочеться повернутися, казка, в якій хочеться побувати ще раз. Я щиро вдячна організаторам проекту «Ключ до успіху» за чудову подорож, яка подарувала мені море вражень, спогадів та приємних моментів.

Наталія Кавчак у Барселоні Наталія Кавчак у Барселоні Наталія Кавчак у Барселоні