Студентка Технологічного коледжу Львівської політехніки стала переможцем міжнародного півмарафону у Львові

Технологічний коледж Львівської політехніки
Тетяна Фесун

29 жовтня у Львові, попри негоду, відбувся міжнародний півмарафон. Участь у забігах на кількох дистанціях – 21, 10, 5 та 2 км – взяло понад 2 тисячі мешканців Львова, інших міст України та іноземних гостей.

Маршрут півмарафону пролягав історичними вулицями міста. Старт і фініш – біля Оперного театру. Цьогорічний півмарафон був також благодійним: 50% від стартового внеску учасників цього забігу скерують на придбання спортивного протеза для героя мультимедійного проекту «Переможці», завдяки якому відбувається регулярна підтримка ветеранів АТО.

Серед учасників півмарафону (21 км 98 м) у віковій категорії 18–22 роки була студентка Технологічного коледжу Національного університету «Львівська політехніка» Тетяна Фесун, яка й стала переможницею і була нагороджена дипломом та грошовою винагородою.

Львівський півмарафон – завершальний етап всеукраїнської бігової ліги Run Ukraine Running League 2017, що включає у себе 5 бігових подій у чотирьох містах України – Києві, Дніпрі, Одесі та Львові. За підсумками усіх стартів буде визначено переможців серед любителів.

Тетяна Фесун