Студентка Політехніки, учасниця телепроєктів «Голос діти» та «Голос країни 7», записала кавер на пісню «Кобра»

За матеріалами сайту Lviv1256.com
Христина Дутчак разом із львівським співаком Романом Мазурчаком

Студентка Інституту гуманітарних та соціальних наук Львівської політехніки з міста Калуш, співачка, учасниця телепроєкту «Голос діти» та «Голос країни 7», учасниця музичного Ladies’ Trio Христина Дутчак разом із львівським співаком Романом Мазурчаком заспівали кавер на український хіт The Hardkiss ft. Monatik «Кобра».

Христина і Роман зняли короткий відеокавер. Цікаво, що зйомки відбувались у Львові, зокрема, в Італійському дворику та у межах вулиці Ужгородської. Загадковості кліпу додає також вечірній формат зйомки, який використали й в оригіналі, адже пісня про кобру, про кохання.

До речі, Христина Дутчак недавно потрапила до фіналу онлайнового талант-шоу «Pepsi Music Star», яке спільно з відомим брендом запустив гурт The Hardkiss. Головним призом для переможця конкурсу буде продюсування від гурту The Hardkiss, запис власного альбому і кліп. Також переможець виступить разом із гуртом на сцені НСК «Олімпійський» у рамках концерту до десятиріччя гурту. Концерт відбудеться в травні 2021 року.

Сьогодні Христині знову потрібна допомога. Для цього потрібно перейти за посиланням і лайкнути відео виконавиці в Інстаграмі.