Студентка освітньої програми «Міжнародні відносини» взяла участь у програмі обміну Erasmus+ в Румунії

Кафедра політології та міжнародних відносин Львівської політехніки
Фото з програми мобільності в Румунії

Студентка освітньої програми «Міжнародні відносини» кафедри політології та міжнародних відносин Національного університету «Львівська політехніка» Злата Фучкіна із 14 по 22 травня 2024 року брала участь у програмі студентського обміну Erasmus+ у селищі Бікачел, Румунія.

Тематика тренінгу, в якому взяли участь 25 учасників з України, Румунії, Вірменії та Данії, – What is democracy? Під час заходу учасники активно досліджували питання демократії за допомогою неформальних, театральних методів навчання.

Студенти також змогли інтегруватися в місцеве суспільство, адже багато практичних занять включали збір інформації від тутешніх жителів. Також учасники відвідали мальовниче місто Орадя, де розташовано багато історичних будівель і важливих для демократичного розвитку Румунії місць. Незабутнім став також культурний вечір, де учасники готували страви своїх держав та обмінювалися цікавими фактами їхньої культури.

Щоденні воркшопи допомогли учасникам краще зрозуміти системи правління держав, які представляли студенти, зрозуміти різницю між гілками влади й дискутувати з питань, які стосуються демократичних цінностей.

«Загалом я залишилася дуже задоволена програмою. Цей обмін став незабутнім для мене досвідом і сформував практичні навички у сфері демократії», – каже Злата.

Фото з програми мобільності в Румунії Фото з програми мобільності в Румунії Фото з програми мобільності в Румунії Фото з програми мобільності в Румунії