Студентка Хмельницького політехнічного коледжу взяла участь у зустрічі в Міністерстві молоді та спорту України

Хмельницький політехнічний фаховий коледж Львівської політехніки
Фото із заходу

Заступниця голови студентської ради Хмельницького політехнічного фахового коледжу Національного університету «Львівська політехніка» та голова студентської ради відділення інженерної механіки Анастасія Матвєєва взяла участь у підписанні Договору про співпрацю в рамках Меморандуму молодіжних рад –об’єднання, яке сприяє інституційному розвитку обласних молодіжних рад і комунікації між ними.

Захід відбувся 31 липня в Міністерстві молоді та спорту України за участю заступника міністра молоді та спорту України Владислава Яцука. Під час дискусій із заступником міністра було обговорено питання взаємодії обласних молодіжних рад із регіональними органами влади, вдосконалення механізмів співпраці, забезпечення більш ефективної реалізації молодіжних ініціатив.

Не менш цікавою стала зустріч у Всеукраїнському молодіжному центрі, під час якої узгодили план діяльності рад до кінця 2023 року. Зазначений план передбачає реалізацію важливих проєктів, здійснення заходів із створення сприятливих умов для молоді, що допоможе їм досягти своїх цілей та реалізувати інтелектуальний потенціал.

Докладніше – на сторінці Хмельницького політехнічного фахового коледжу у соцмережі Фейсбук.