Студентка кафедри СР взяла участь у програмі академічної мобільності в Гданському університеті

Кафедра соціології та соціальної роботи Львівської політехніки
Фото з програми мобільності у Польщі

Студентка кафедри соціології та соціальної роботи Інституту гуманітарних та соціальних наук Львівської політехніки (освітня програма «Соціальна робота») Софія Байструк взяла участь у програмі академічної мобільності й зарахована на осінній семестр як студентка Erasmus Exchange Student факультету соціальних наук Гданського університету.

«Чи не найбільшим викликом для студентів сьогодні є мотивація у навчанні. Але є також велике бажання продемонструвати свої можливості та професійно самоствердитися. Саме власні професійні успіхи і мотивують мене, – ділиться думками із Гданська Софія. – Навчання відбувається англійською мовою. Другий рік присвячений розумінню ризиків і викликів, пов’язаних із моєю професією, а також набуттям навичок, необхідних для успішної кар’єри. Є дисципліни самостійного вибору. Студенти отримують переваги від широкого спектру модулів та дізнаються про соціальну роботу в управлінні, громадських організаціях, з людьми із залежністю та психічними розладами».

Чудово, що студентство Львівської політехніки має змогу інтегруватися в міжнародну освітню родину й демонструвати високий рівень знань та навичок.

«Вдячна рідній кафедрі соціології та соціальної роботи, а також куратору моєї групи Оксані Євгенівні Макух за підтримку та можливість навчатись у Гданському університеті», – резюмувала Софія.

Фото з програми мобільності у Польщі Фото з програми мобільності у Польщі