Студентка кафедри політології та міжнародних відносин взяла участь у програмі французької асоціації Une Terre Culturelle

Кафедра політології та міжнародних відносин Львівської політехніки
Фото з участі у програмі

Студентка кафедри політології та міжнародних відносин Інституту гуманітарних і соціальних наук Львівської політехніки Анна Кошель (освітня програма «Міжнародні відносини» спеціальності «Міжнародні відносини, суспільні комунікації та регіональні студії», освітній рівень – магістр) 15–30 липня 2022 року взяла участь у програмі академічної мобільності – молодіжному обміні під егідою французької асоціації Une Terre Culturelle.

Міжкультурний українсько-німецько-французький захід, що відбувся у місті Марселі, Франція, мав на меті обмін досвідом між молоддю України, Німеччини і Франції, спілкування та вивчення іноземних мов. Анна поділилась враженнями про свій досвід участі у програмі:

«Два тижні пролетіли непомітно, ми вивчали іноземні мови, вивчали особливості культур країн-учасників, відвідали історичні пам’ятки міста Марселя та Франції. Для мене у цьому проєкті було важливим не тільки вивчення та практика спілкування іноземними мовами, але й гідно представити Україну студентам Франції та Німеччини, розповісти про російсько-українську війну, геноцид нашого народу росією, проблеми переміщених осіб в результаті воєнних дій».

Кафедра політології та міжнародних відносин щиро бажає Анні подальших здобутків, гордиться гідним представленням Національного університету «Львівська політехніка» на молодіжному заході! Ми закликаємо студентів до активної студентської мобільності та представлення України у світі. За нашою молоддю – майбутнє України!

Фото з участі у програмі Фото з участі у програмі Фото з участі у програмі