Студентка кафедри ПМВ у рамках програми Erasmus+ відвідала міжнародний тренінг у Болгарії

Кафедра політології та міжнародних відносин Львівської політехніки
Фото з відвідин Болгарії

Студентка другого курсу бакалаврату освітньої програми «Міжнародні відносини» Інституту гуманітарних та соціальних наук Національного університету «Львівська політехніка» Євгенія Ханас взяла участь у програмі міжнародної академічної мобільності Erasmus+. Із 20 до 29 березня 2023 року вона відвідала міжнародний тренінг Building peaceful bridges together, організованим Міжнародним центром молодіжної діяльності Болгарії (м. Смолян).

У програмі обміну взяли участь по 5 представників із 6 країн (України, Болгарії, Грузії, Азербайджану, Вірменії та Північної Македонії). Під час заходу учасники отримали знання про суть і особливості конфліктів, їхні причини та фактори виникнення. Дуже корисним для учасників тренінгу стали практичні навички із медіації конфліктних ситуацій у повсякденному житті.

Також під час тренінгу учасники дослідили вплив міжнародних конфліктів на молодь, особливості формування у молоді уявлення та ставлення до ідеї створення мирних, безконфліктних громадянських суспільств. Окрім цього, увага молодіжного обміну була спрямована на навчання молодих людей необхідним знанням та навичкам, спрямованим на сприяння загальному взаєморозумінню між молодими людьми із різних країн.

Кафедра політології та міжнародних відносин ІГСН завжди підтримує та стимулює міжнародну студентську мобільність, що є важливою складовою підготовки висококваліфікованих фахівців у сфері міжнародних відносин.

Фото з відвідин Болгарії Фото з відвідин Болгарії