Студентка кафедри ПМВ пройшла стажування в Департаменті ЄС і НАТО Міністерства закордонних справ України

Кафедра політології та міжнародних відносин Львівської політехніки
Фото зі стажування в МЗС

Щороку кілька студентів кафедри політології та міжнародних відносин Інституту гуманітарних та соціальних наук Львівської політехніки проходять стажування у різних структурних підрозділах МЗС України. Студентка третього курсу освітньої програми «Міжнародні відносини» Христина Яремко з 15 березня до 15 квітня 2024 року успішно пройшла стажування у Департаменті ЄС і НАТО Міністерства закордонних справ України.

Христина ознайомилась зі структурою апарату МЗС України, інформаційно-аналітичними документами, опрацювала інформаційні матеріали за новою Стратегією оборонних індустрій, готувала інформаційні довідки, листи-погодження технічного завдання на закордонне відрядження представників МЗС України, брала участь у наукових конференціях, круглих столах, тренінгах, які проводило МЗС.

Розповідає Христина Яремко:

«Стажування у Департаменті ЄС і НАТО МЗС України стало для мене важливим кроком у професійному розвитку. Цей період не лише сприяв поглибленню моїх знань у сфері європейської інтеграції, а й надав можливість опанувати навички командної роботи. Колектив Департаменту дуже привітний і дружелюбний. Особливо вдячна моїй керівниці стажування Наталії Рєзніковій за допомогу і наставництво.

Під час стажування я відчувала себе частиною дипломатичної команди й побачила, наскільки важливою є спільна робота для досягнення успіху. Це був важливий етап у моєму професійному та особистому зростанні».

Фото зі стажування в МЗС Фото зі стажування в МЗС Фото зі стажування в МЗС