Студентка кафедри ПМ навчається за програмою академічної мобільності Erasmus+ у німецькому університеті

Кафедра прикладної математики Львівської політехніки
Фото з навчання у Німеччині

Студентка другого курсу кафедри прикладної математики Інституту прикладної математики та фундаментальних наук Львівської політехніки Софія Харитон навчається на факультеті математики та інформатики одного з провідних технічних університетів Німеччини – OTH Regensburg – у межах програми академічної мобільності Erasmus+ KA1.

Софія поділилася особистими враженнями:

– Я безмежно щаслива, що маю можливість навчатись у такому престижному університеті, розташованому в Регенсбурзі – баварському місті з неймовірною архітектурою. Університет забезпечує чудові умови для навчання та відпочинку студентів. Я захоплююся новими підходами до навчання, новими викладачами, новими предметами та новими друзями з різних країн Європи та Азії, яких у мене з’явилося дуже багато. Спілкування англійською та німецькою мовами – це чудовий шанс і цікавий досвід, що дає мені можливість відчути нову культуру й нові традиції.

Атмосфера підтримки та дружелюбності тут вражає, кожен готовий допомогти з будь-якою проблемою. Із перших днів я спокійно занурилась у студентське життя, яке тут дуже насичене. Незважаючи на навчальне навантаження, все ж залишається час на подорожі та саморозвиток. Нам часто влаштовують різноманітні заходи поза університетом, поїздки в сусідні міста на екскурсії, квести, вечірки з особливими дрескодами, щоденні кавові перерви.

Моє перебування у Регенсбурзі триває, і кожен день приносить мені новий досвід, нові враження та відкриття. Це досвід, який я б рекомендувала кожному студентові. Програма Erasmus+ є кроком у світ нових можливостей, і я щаслива, що стала частиною цієї програми.

Фото з навчання у Німеччині Фото з навчання у Німеччині Фото з навчання у Німеччині Фото з навчання у Німеччині Фото з навчання у Німеччині Фото з навчання у Німеччині Фото з навчання у Німеччині Фото з навчання у Німеччині Фото з навчання у Німеччині Фото з навчання у Німеччині Фото з навчання у Німеччині Фото з навчання у Німеччині Фото з навчання у Німеччині Фото з навчання у Німеччині Фото з навчання у Німеччині Фото з навчання у Німеччині