Студентка кафедри ОА здобула стипендію від співзасновників вітчизняного інноваційного підприємства

Кафедра обліку та аналізу Львівської політехніки
Катерина Юрчишин

Студентка магістратури кафедри обліку та аналізу Інституту економіки і менеджменту Львівської політехніки Катерина Юрчишин здобула стипендію в розмірі 16000 гривень на один семестр 2022–2023 навчального року від співзасновників вітчизняного інноваційного підприємства – Мар’яна Вацяка і Тараса Захарка. Співвласники ТМ Quant призначеною стипендією мотивують активних у професійному розвитку студентів спеціальності «Облік і оподаткування» до поглибленого вивчення профільних дисциплін та проведення наукових досліджень.

Пропоновані засновниками напрями науково-практичних досліджень стосувались пошуку шляхів розв’язання проблем, актуальних для підприємства, яке виробляє інноваційну продукцію. Умови змагання за стипендію передбачали можливість використання в діяльності підприємства результатів, які отримали магістри кафедри обліку та аналізу під час досліджень.

Ініціатором і координатором науково-практичного змагання для студентів І курсу магістратури спеціальності «Облік і оподаткування» був доцент кафедри обліку та аналізу Володимир Чубай.