Студентка кафедри ММП Марія Крижановська про свій досвід участі у програмі ЕРАЗМУС+

Кафедра ММП Львівської політехніки
Марія Крижановська про навчання у Kingston University

Національний університет «Львівська політехніка» є партнером проекту програми «Еразмус+ КА1 – Міжнародна кредитна мобільність» з Університетом Кінгстона (Kingston University London). Відповідно до умов проекту студенти спеціальності «Міжнародні економічні відносини» кафедри менеджменту і міжнародного підприємництва Львівської політехніки мають можливість навчатись один семестр в Університеті Кінгстона упродовж 3,5 місяців 2018/2019 навчального року.

Серед студентів освітнього рівня «магістр» було відібрано двох найбільш умотивованих. Одна з них, Марія Крижановська, розповіла про свої перші враження про навчання у Kingston University:

– Навчання в Kingston Business School за програмою Erasmus+ – це чудова нагода отримати безцінний досвід навчання за іншою системою, вдосконалити знання мови та мати безліч нових знайомств. Тут є студенти більше 30 національностей. В межах університету є всі необхідні матеріали та умови для навчання безпосередньо в навчальному корпусі. В бібліотеці можна не лише взяти в користування книги, а й ноутбуки. Є достатня кількість стаціонарних комп’ютерів та великі зони тихого навчання. Для нас тут вже як другий дім. Можемо до пізнього вечора тут вчитись і зранку знову їхати в бібліотеку.

В холах корпусу та бібліотеки є невеликі кафетерії та багато місця, де можна попити кави, поїсти або просто провести час з друзями. Студентські об’єднання постійно організовують різні зустрічі, подорожі, воркшопи для дозвілля студентів. Лекції тут тривають по 3 години, проте в основному час збігає непомітно. Також в межах Кінгстона їздить безкоштовний автобус для студентів, що є дуже зручним.

Те, що Лондон дощовий і туманний, мабуть, міф, тому ми маємо можливість побачити це красиве місто у всій його красі з гарною погодою.

Марія Крижановська Марія Крижановська про навчання у Kingston University Марія Крижановська про навчання у Kingston University Марія Крижановська про навчання у Kingston University Марія Крижановська про навчання у Kingston University Марія Крижановська про навчання у Kingston University Марія Крижановська про навчання у Kingston University Марія Крижановська про навчання у Kingston University Марія Крижановська про навчання у Kingston University Марія Крижановська про навчання у Kingston University