Студентка кафедри АФМ отримала запрошення для участі у програмі Safe Haven у Грузії

Кафедра адміністративного та фінансового менеджменту
Заставка до матеріалу

Студентка І курсу спеціальності «Публічне управління та адміністрування» Інна Рудник отримала від Проєкту USAID «Економічна підтримка Східної України» запрошення для участі у програмі Safe Haven. Програма пропонує для студенток навчальні заняття у закладах вищої освіти Грузії та менторську підтримку для забезпечення створення стартапів.

Так, у межах літньої акселераційної програми з 15 липня до 19 вересня 2022 року учасниці працюватимуть над своїми ідеями у Тбілісі під наставництвом місцевих підприємців та підприємців із Силіконової долини.

Учасниці розвиватимуть свої індивідуальні проєкти, а також створюватимуть групову концепцію на користь відбудови України в післявоєнному контексті. Така концепція у її фінальній формі буде презентована українському послу та іншим високопоставленим особам.

Також учасниці відвідають 5-денну програму лідерства і підприємництва в Батумі за участю 125 студентів із Грузії, України та інших країн. Ця програма дасть змогу учасницям удосконалити свої підприємницькі та лідерські навички, отримати доступ до кращих умів Кремнієвої долини, встановити глобальні зв’язки та познайомитися з молодими підприємцями з усього світу.