Студентка ІППО посіла ІІІ місце на Всеукраїнському конкурсі наукових робіт «Особистість – суспільство – війна»

Інститут права, психології та інноваційної освіти
Світлана Воловець

На базі Хмельницького національного університету відбувся II етап Всеукраїнського конкурсу наукових робіт «Особистість – суспільство – війна: суспільно-політичні, психологічні, соціокультурні аспекти». Для участі у конкурсі надійшло понад 200 наукових робіт студентів з 71 закладу вищої освіти.

Серед учасників була і студентка Інституту права, психології та інноваційної освіти Національного університету «Львівська політехніка» Світлана Воловець, яка за наукового керівництва д.ю.н., професора кафедри кримінального права і процесу Володимира Канціра підготувала і презентувала наукову роботу на надзвичайно актуальну для сьогодення проблематику – «У війни – жіноче обличчя».

За підсумками успішної презентації та захисту доробку Світлана Воловець посіла почесне третє місце й разом із науковим керівником одержала диплом IІІ ступеня.

Вітаємо переможців з очевидним здобутком на науково-дослідницькій ниві, успішним представленням Університету й Інституту на Всеукраїнських студентських наукових заходах!