Студентка Інституту геодезії взяла участь у літньому курсі англійської мови для майбутніх інженерів від Гданської політехніки

Інститут геодезії Львівської політехніки
Фото із заходу в Польщі

Нещодавно у Центрі мов Гданської політехніки відбувся літній курс англійської мови для майбутніх інженерів. Цей проєкт було профінансовано агенцією NAWA у рамках співпраці між українськими та європейськими університетами. Участь у курсі разом з іншими представницями Національного університету «Львівська політехніка» взяла і студентка Інституту геодезії спеціальності 193 «Геодезія та землеустрій» Наталія Савчук.

Упродовж двох тижнів учасники відвідували інтенсивний курс, що складався з лекцій, воркшопів та різноманітних екскурсій. На завершальному заході голова Офісу міжнародної співпраці Гданської політехніки Моніка Черепак та працівниця Юстина Судаковська вручили учасникам сертифікати про успішне завершення курсу.

Особливо теплі спогади залишили екскурсії містом Гданськом, Гданською корабельнею, театром Шекспіра, а також поїздка до найбільшого цегляного замку світу в місті Мальборк. Ця поїздка виявилася не тільки навчальною та продуктивною, але й багатою на яскраві враження, що стануть чудовою мотивацією для подальшого навчання.

Фото із заходу в Польщі Фото із заходу в Польщі Фото із заходу в Польщі Фото із заходу в Польщі Фото із заходу в Польщі Фото із заходу в Польщі