Студентка ІНЕМ Юлія Павлосюк про свої враження від участі у фестивалі лідерства у Кореї

Науковий парк SID City Львівської політехніки
Фото зі стажування в Кореї

У рамках Меморандуму, підписаного між Ханьянським жіночим університетом (Корея) та Львівською політехнікою, триває і розвивається співпраця. Цього року дві студентки нашого університету, Олена Бойчук та Юлія Павлосюк, відвідали фестиваль лідерства Global Festival 2024 Industrial LINCage Festival for Global Leader.

Про свої враження розповідає Юлія Павлосюк, студентка Інституту економіки і менеджменту, яка навчається за спеціальністю «Менеджмент».

– Яка була ваша мотивація до участі у програмі?

– Передусім це, мабуть, моє захоплення культурою країн Азії, особливо Південної Кореї. Також це певний досвід і практика спілкування англійською мовою в абсолютно новому середовищі.

– Як відбувалася виставка?

– Навчання було, звичайно. Перші два дні ми мали певні презентації та лекції на ті чи інші теми (штучний інтелект, сталий розвиток, виникнення проблем різного роду в компаніях, причини/наслідки, способи їхнього усунення та запобігання в майбутньому тощо). Після лекцій була практична частина – робота в команді. Обговорення, ідеї, пропозиції, демонстрації від кожної команди фінального результату.

Також упродовж трьох днів ми всією командою відвідували певну компанію. У нас це була Algorigo, яка спеціалізується на виготовленні смарт-крісел та подушок. Конференції з керівництвом, постановка задачі, наші ідеї, пропозиції та бачення фінального вигляду проєкту, який ми будемо демонструвати іншим учасникам програми та суддям. Окрім цього, нам також дуже допомагали запрошені професори корейських університетів, які консультували нас і давали власні рекомендації.

А ще ми мали змогу ознайомитися більше з іншими культурами і традиціями, представляти власні. Були запрошені на сцену всі делегати й представники різних країн для спільного показу традиційного вбрання та короткого його опису.

– Чи були знайомства із учасниками з інших країн?

– Звісно! Окрім учасників із самої Кореї, також були й молоді люди з Філіппін, Китаю, Японії, Канади, Індії та інших країн. Кожен із них унікальний та цікавий представник власної держави. Після цього проєкту я знайшла дуже багато нових друзів. Вони були як із моєї команди, так і з інших. Ми домовилися, що маємо колись зібратися знову, тому старатимемось підтримувати контакти.

– Які ваші враження від програми?

– Це було неймовірно, починаючи з першого дня і до кінця фестивалю! Я справді дуже рада, що потрапила на цю програму, тому що знайшла багато нових друзів, на декілька днів стала студенткою корейською університету, відвідала цікаві місця та вже знаю, які ще хочу відвідати у майбутньому. Це унікальний досвід, який справді варто отримати кожному студенту. Це море нових вражень, емоцій та ідей!

Докладніше – на сторінці SID City Scientific Park у соцмережі Фейсбук.

Фото зі стажування в Кореї Фото зі стажування в Кореї Фото зі стажування в Кореї