Студентка ІНЕМ виграла грант програми Erasmus+ і навчається в Університеті Пассау (Німеччина)

Кафедра менеджменту персоналу та адміністрування
Фото з програми мобільності в Німеччині

Розповідає студентка групи МЕ-38 кафедри менеджменту персоналу та адміністрування Інституту економіки і менеджменту Львівської політехніки Аріна Білецька:

– Я поїхала навчатись за програмою обміну студентів Erasmus+ у Німеччину на один семестр 2023–2024 навчального року. Мене прийняли в Університет Пассау (Universität Passau), що розташований поблизу кордону Німеччини й Австрії. Місто Пассау відоме своїм університетом та особливістю, що тут сходяться три річки: Дунай, Інн та Ільц.

Загалом навчання тут дуже цікаве та ефективне. Під час лекцій викладачі залучають студентів до дискусій та інколи запрошують різних спікерів. Наприклад, одного разу до нас запросили засновника одного зі стартапів для BMW, який розповідав про важливість та переваги стартапів.

Аудиторії дуже просторі й обладнані сучасною технікою. Німці дуже пильнують за здоровим життям, тому мають навіть спеціальний апарат, який стежить за рівнем вуглекислого газу в повітрі й нагадує, коли слід провітрювати приміщення.

Кожен готовий тобі допомогти з будь-якою проблемою. Із перших днів ти спокійно занурюєшся в студентське життя, яке тут дуже насичене. Часто влаштовують різні активності поза університетом, наприклад, поїздки в сусідні міста на екскурсії.

Я дуже задоволена своєю можливістю здобути міжнародний досвід навчання в європейському Universität Passau.

Фото з програми мобільності в Німеччині Фото з програми мобільності в Німеччині Фото з програми мобільності в Німеччині